Vissza

Tonhalas-tökmagos garden saláta

HOZZÁVALÓK
.paradicsom 100 g
.spenót 80 g
.fejes saláta 60 g
.jégsaláta 60 g
.tonhal konzerv (saját lében) 50 g
.citrom 20 g
.tökmag 20 g
.vöröshagyma 10 g
.mustár 4 g
.olívaolaj 4 g
.só
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
ELKÉSZÍTÉS
A fejes salátát, jégsalátát és a spenótleveleket kézzel apróra tépjük, a paradicsomot kockázzuk, a hagymát vékonyra felkarikázzuk. Sózzuk és lazán összekeverjük a zöldségeket. A tonhal konzervet lecsöpögtetjük, ízlés szerint meglocsoljuk citromlével, majd hozzáadjuk a salátához. Az olívolajat összekeverjük a mustárral és a tökmaggal, majd a salátára öntjük, és összerázzuk az egészet. Hûtõben hagyjuk összeérni az ízeket.