Kedves Olvasó!

2013. júniusában honlapunk korábbi, "hírportál" jellegét átalakítottuk egy letisztultabb és könnyebben kereshető formátumra. Fenti átalakítás mentén hangsúlyosan külön választottuk a honlap és az Alexandrához kötődő Facebook oldal tartalmát és funkcióját. Ennek értelmében az aktualitások, hírek, események, újdonságok a jövőben már honlapunkon nem, csak Facebook oldalunkon kapnak publicitást.

Természetesen minden eddigi tartalmunkat megőriztük és elérhetővé tesszük mindenki számára, hiszen számos értékes és érdekes írásunk született az elmúlt években.
Az "Archív cikkek" rovatunk ad teret minden korábbi írásunknak, anyagunknak.

 

Jó böngészést kívánunk!

Kangoo Jump órák a Gilda Maxban!


07.06kangoo5_2.jpgÚjfajta őrület pattogott el hazánkig, ami nem más, mint a görkorcsolya „rugós" változata, a Kangoo!

 

 

   Az „ugrálócipőt" eredetileg futóknak fejlesztették ki, hogy csökkentsék az ízületeket terhelő igénybevételt. 80%-kal csökkenti a becsapódások mértékét, ezért kisebb a boka, a térd és közvetve a többi testrész igénybevétele, valamint 25%-kal több kalóriát éget el, mint más gyakorlatok, tehát igen hatékony zsírégető módszer. Emellett erősíti az immunrendszert, a szívet és a tüdőt. A speciális cipőben történő csoportos ugrálás pedig egyedi élményt nyújt minden résztvevő számára, a jó hangulat garantált!
Ugráld ki magad a Gilda Max I. és II. termeiben!


Néhány vélemény azoktól, akik már kipróbálták:
"Have fun, getting fit! Ez nem csak egy jelmondat: a legvidámabb sport, ami formában tart. Egy próba után függő leszel!"
"Nagyon jól érzem magam. Szeretek ugrálni, az órákról teljesen felfrissülve jövök ki, jobban felpörget, mint bármi más."
"Túlsúlyosak is nyugodtan kipróbálhatják, mert hasonló "súlytalanságot" érez az ember, mint a vízben, így könnyebb az ugrálás."
"A legizzasztóbb óra, amin valaha is részt vettem. Az óra után a szauna szükségtelenné vált." 07.06kangoo1_1.jpg07.06kangoo3_1.jpg


Oszd meg az iwiw-en!
vissza2007.07.06.
 
Kapcsolódó linkek