Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Derékmelegítõ nyáron is - az évszak legszebb mintáival

A cikk megjelenési deje: 2011.07.18. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
9851-150px_1.jpgSzereted a színeket és a trendi mintákat? Szívesen kiemelnéd karcsú derekad vagy esetleg éppen elrejteni szeretnéd a deréktájad környékét? Akkor a lullaberry mintás derékmelegítõ-bandázsait pont Neked találták ki!
Nekünk, nõknek nagyon fontos, hogy ne fázzon a derekunk. Legyen szó akár sportolásról hûvösebb idõben, egy légkondicionált irodáról vagy csak egy egyszerû nyári esti sétáról csípõnadrágban, kézenfekvõ megoldás, hogy viseljünk derékmelegítõt, amivel megelõzhetjük a felfázást. De ha már derékmelegítõ, miért is ne lehetne ez egy szuperdivatos, trendi kiegészítõ, amit büszkén viselhetsz külsõ vagy köztes rétegként is, és amivel színeket és életet is vihetsz a ruhatáradba?
9659-150px.jpgA lullaberry pont errõl szól! Természetes elasztikus alapanyagból készül, mely véd, és tökéletesen illeszkedik tested vonalaihoz. Nem mozdul el, így sportoláshoz is tökéletes társ. Mintás és az ehhez passzoló egyszínû oldalát egyaránt viselheted, így két derékmelegítõt kapsz egyben, hogy a legjobban kombinálhasd meglévõ ruháiddal.
A minták pedig… Nézd meg õket és hagyd magad elvarázsolni! A 2011-es nyári kollekció gyönyörû élénk színeivel csábít. Izgalmas délies virágminták, egzotikus kékes-zöldes árnyalatok, szikrázó retro motívumok – keresd meg az egyéniségedhez legjobban illõ új kedvenceidet!
És hogy hova viseld? Mindenekelõtt bármilyen fitnesz programhoz. Legyél akár az aerobik vagy egy táncosabb stílus rajongója, kedveld a futást vagy a kerékpározást, emeld ki a nõiességedet és az egyéniségedet egy színpompás bandázzsal! Ha még nyaralás elõtt vagy, ne felejtsd ki a bõröndödbõl sem, hiszen bármikor eshet a hõmérséklet 5-10 fokot, és ilyenkor nagyon jó jön, ha kéznél van egy kis extra védelem és kényeztetés!
A lullaberry bandázsokhoz saját kis tasak is készül, így mindig kéznél lehet a táskádban. A legelegánsabb mintákat pedig viselheted akár a munkahelyedre vagy alkalmi ruhához is. A lullaberry gondolt a kismamákra  és a gyerekekre is, hiszen a derék védelme kortól függetlenül fontos, de a kismamáknál különös jelentõségû. Az izgõ-mozgó kicsiknek pedig mindig kint van a derekuk.
b-02-150px_1.jpgBéres Alexandra: Engem teljesen elvarázsoltak! Személyes kedvenceim az izgalmas Brighton Red és a sportosabb Lissabon, amit az óráimon is láthatsz rajtam, az elegáns kékes-zöldes Bali bandázst pedig inkább családi programokhoz viselem.
És hogy hol tudsz gyorsan beszerezni egy lullaberryt? A www.lullaberry.hu webshopban megtalálod a teljes kollekciót és rögtön meg is rendelheted. Iratkozz fel a lullaberry hírlevélre is, ahol a lullaberry stylistjától kapsz rendszeresen új ötleteket a mintás derékmelegítõ viselésére, illetve az akciókról is innen tájékozódhatsz a leggyorsabban!